top of page

Vergunningen

Om in de Capelse wateren te mogen vissen heeft U een aparte vergunning van Capelle aan den IJssel nodig. Deze is er voor één gewone vaste hengel á € 8,00, voor het vissen met maximaal twee hengels á € 13,00 en een eventueel aanvullende derde hengelvergunning á € 15,00 welke bovenop de vergunning van twee hengels komt. 

Al deze vergunningen alsmede de VISPAS zijn te bestellen via hsvvirivi@gmail.com of te koop bij de Bonte, Slotplein 96 te Capelle aan den IJssel. 

Dus als u de vergunning/vispas via ons wilt kopen neem dan contact op via boven genoemd mailadres of kijk op de pagina Over ons voor meer contact info

Voor het bestellen van de vispas via de website van sportvisserij nederland kan je op DEZE  knop drukken.

Voorbeeld 

Kees is 13 jaar oud en woont in Capelle aan den IJssel, Hij wil graag in de sloot achter zijn huis gaan vissen.

Hij heeft de oude telescopische vaste hengel van zijn vader gekregen samen met een paar mooie dobbers en heeft al eens eerder mensen in die sloot zien vissen.

Welke vergunning heeft Kees nodig?

Kees heeft de jeugdvispas en een vergunning voor 1 vaste hengel nodig. (als je op de tarieven van 2024 hier onder kijkt zie je dat hij €14,- voor de jeugdvispas en €8 voor de vergunning kwijt is, samen €22,--)

Het kan misschien verwarrend zijn, Daarom is het verstandig om te weten waar je allemaal wil gaan vissen. Je kan via de Visplanner  altijd op de kaart zien welke documenten je nodig hebt als je ergens gaat vissen.

Visplanner is er ook in de vorm van een app die je kan downloaden op je telefoon of tablet) 

Mocht je er zo nog niet uit komen welke vergunning of Vispas je nodig hebt. Dan kan je altijd even bij Bonte langs gaan om het aan bijvoorbeeld Martijn te vragen, Of je kan via de pagina Contact je vraag stellen en dan zal ik zo spoedig mogelijk een antwoord voor je hebben!!

hitland visplanner

Voorbeeld foto van de visplanner

Naamloos.jpg

Mocht u nog interesse hebben in een gids van de Nederlandse viswateren dan is deze bij ons te bestellen.

De kosten van de gids zijn €1,50.

In deze gids vind u plattegronden en informatie over de benodigde documenten die nodig zijn om in betreffende wateren te mogen vissen.

Heeft u interesse? neem dan contact op via de website en ik zal u zo spoedig mogelijk te woord staan

kosten vergunningen 2024.jpg
bottom of page